O B A V I J E S T

O B A V I J E S T

Obavještavamo sve vlasnike pčelinjih zajednica s područja Hercegovačko-neretvanske županije da će tijekom devetog i desetog mjeseca inspektori Inspektorata Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede HNŽ/K vršiti uzimanje uzoraka saća i mrtvih pčela za potrebe laboratorijskog ispitivanja na zarazne i parazitarne bolesti pčela.

Sukladno Odluci o odobravanju utroška novčanih sredstava utvrđenih Proračunom HNŽ/K za 2017. godinu za Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede s pozicije „ Subvencije za veterinarstvo“ izdvojena su sredstva za laboratorijske analize tako da vlasnici pčelinjaka ne snose nikakve troškove.

Nakon analize uzoraka u Veterinarskom zavodu HNŽ/K županijska/kantonalna veterinarska inspekcija dostavit će nalaze vlasnicima pčelinjih zajednica.

Mole se svi vlasnici pčelinjih zajednica da inspektorima omoguće uzimanje uzoraka koji će zajedno s predstavnicima udruga pčelara vršiti uzimanje uzoraka kod svih članova udruge kao i kod onih pčelara koji nisu članovi udruge.

Aktivnosti počinju u ponedjeljak 11.09.2017., za područje Konjica, Neuma i Mostara dok će za ostale općine  blagovremeno biti obaviješteni svi pčelari.

 

 M i n i s t a r

Donko Jović

036 / 445 – 900

Dokumenti

Tenderska dokumentacija, 14/17
Odluka o izboru najpovoljnijeg ponuđača, 8.9.2017.godine
Projektni zadatak općina Čitluk r. Lukoč
Projektni zadatak općina Konjic r. Baščica
Projektni zadatak Grad Mostar r. Jasenica, radobolja i Rotimski Potok
TD VODNO DOBRO MoKnjČi
Obavijest tender 110917
Obavijest poljoprivrednim proizvođačima - Novčana potpora za nabavu novih motokultivatora i priključaka do 1.9.2017. godine

Obrazci

Izmjene i dopune Plana javnih nabavki za 2017. godinu, 5.9.2017.godine
Odluka o postupku pokretanja javne nabavke
Izmjene i dopune Plana javnih nabavki za 2017. godinu
Plan javnih nabavki za 2017. godinu
Kriteriji za bodovanje i dodjelu novčanih sredstava po javnom pozivu za dodjelu sredstava u svrhu uređenja i zaštite poljoprivrednog zemljišta u 2016. godini, za fizičke i pravne osobe